miercuri, 17 decembrie 2014

Taranul si smartphone-ul

Asteapta un an sau doi sa-si ia un aifon.

De sarbatori, o gramada de ...clienti in magazinele de telefonie asteapta transpirati sa li se aprobe abonamentele sau fidelizarile. Astia cu fidelizarile merg pe banda rulanta, agentii nu castiga mare lucru din prelungirea abonamentelor si ii baga p-astia in categoria "sa scap repede de tine".

Disperarea dupa un telefon destept se vede in transpiratia oamenilor. In magazin bubuie aerul cald conditionat dar geaca si fesul rezista. Stau in picioare ca bovinele si asteapta, pun intrebari stupide despre baterie si cat de rezistent e aparatul cand tot ceea ce vor e sa plateasca si sa fuga. Agentul rupt in cur de aglomeratie ii raspunde politicos si mai uita sa faca cate ceva. Mai dureaza un pic e replica Craciunului in magazine. Ar dura mai putin de fapt daca nu ar pune toti intrebari proaste. Clar ca nu te intereseaza ce intrebi, dar te gandesti ca mai faci conversatie. Esti un prost de la tara care se baga in seama crezand ca pui intrebari inteligente. Te crezi important ca atunci simti ca esti un boss pentru care lucreaza atata lume sa fii satisfacut. Satisfactia clientului...un cacat, vrem doar sa-ti luam banii si sa dai vestea mai departe.
Ceea ce nu stiu majoritatea prostilor care au asteptat ofertele de sarbatori din motiv ca sunt cele mai bune este ca exact ofertele astea sunt cele mai proaste. Bum! Da. De sarbatori toate salariile minime pe economie isi ard economiile stiind ca fac o afacere buna. Tocmai ai luat teapa de la baiatul in rosu,verde si portocaliu. El stie mai bine cum e cu targetul.
Ce sa-ti zic, cumparaturi placute. Mai treceti pe la noi, va multumim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Baga aici