marți, 16 decembrie 2014

Pistele de bicicleta

Sunt o problema? Da.

Ai bicicleta, te dai cu ea prin oras, n-ai treaba. Vin astia de la Primarie si-ti fac pista, vezi o masina pe pista si o iei razna. Faci fotografii, publici pe toate blogurile si facebook-urile si grupurile de biciclisti. Si ce rezolvi?
Pana sa ai pista de bicicleta mergeai imaginar pe una? Nu incalcai reguli de circulatie? Acum nu mai incalci regulile de circulatie? Biciclistii se agita ca niste fete de gradinita cand o masina calca pista lor de bicicleta. Dar ce ma, ti-a luat ma-ta pista aia cadou de absolvire? Platesti vreo taxa pentru pista aia? Platesti vreo taxa ca sa comentezi ca ti-a atins careva pista?
Ai vazut, biciclistule, cum se invarte roata in New York? Hai ca ai vazut filmul ala smecher de doi lei jumate cu ala de facea curierat. Ai vazut ce faceau aia cand ii supara vreun taximetrist? De ce nu faci la fel? Ah, tu ai arme mai sofisticate: camera de la telefon si facebook-ul. Mda, esti penibil. Si fricos.
Da, comentez. Ce-mi da dreptul? Ca am ars-o pe butuci de la trotineta pana la single-speedul pe care ma dau acum, Stii ce ma face sa ma simt bine? Cand o ard cu viteza pe unde vreau. Cand nu ma opresc sa fac fotografii la soferii imbecili. Mda, si eu sunt un pic cu capul, dar sunt liber sa fac ce vreau. Tu ai casca ta, manusile tale si pantalonasii aia ciudati care te fac sa te simti ca un ciclist.
Gura mica, biciclist rau ce esti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Baga aici